Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €25
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
  • Levering Benelux & Duitsland

Zettips

10 dingen te doen met koffiedik
Duurzaamheid is de toekomst, daar hoef je geen koffiedik voor te kijken. Daarom hebben we 10 dingen op een rijtje gezet die je kunt doen met koffiedik. Zet een overheerlijke tas koffie, lees de blog en ga aan de slag!
Lees verder10 dingen te doen met koffiedik
Zettips - Premium Specialty Koffie Capsules

In deze zettips lees je hoe je het beste uit de Boot Premium Specialty Koffie Capsules haalt. Nu verkrijgbaar in de webwinkel en koffiewinkel in Baarn.

Geluk door smaak.

Lees verderZettips - Premium Specialty Koffie Capsules
Video 4 - Basis Latte Art

Video 4  - Hoe maak je latte art?
In onze vorige video hebben wij laten zien hoe je perfect melkschuim maakt voor bijvoorbeeld een overheerlijke cappuccino. In deze video leggen wij je de basis uit van het schenken van prachtige latte art figuren in de koffie.

Lees verderVideo 4 - Basis Latte Art
Video 3 - Basis Melk schuimen

Video 3 - Basis Melk schuimen
In onze vorige video hebben wij laten zien hoe je de maler goed instelt. In deze video leggen we jou hoe je perfect melkschuim maakt voor bijvoorbeeld een overheerlijke cappuccino, een Latte macchiato of een flat white. Oefen je mee?

Lees verderVideo 3 - Basis Melk schuimen
Aangepaste werkwijze
Update dinsdag 15 december 2020 - Uiteraard blijven wij jou voorzien van de mooiste koffie en andere producten zodat jij kunt blijven genieten. Graag informeren wij jou op deze pagina over de aanpassingen in onze werkwijze.
Lees verderAangepaste werkwijze
Hoe bewaar je koffie? Lees onze tips om koffie lang(er) te bewaren

Wij raden je aan om de koffie in de originele Boot verpakking, of in een luchtdichte bus, op een koele en droge plek te bewaren. Druk de sluitstrip op de Boot 250 grams verpakking goed dicht. Gebruik je een Boot kilozak? Rol dan de kilozak op tot waar de bonen zitten en zet er een klem op. Was een luchtdichte bus regelmatig uit om oude geuren te verwijderen. Zorg dat de koffie niet in aanraking komt met andere voedingsmiddelen of vocht, want ze neemt snel geurtjes op.

Lees verderHoe bewaar je koffie? Lees onze tips om koffie lang(er) te bewaren

Producten 1 tot 6 van 8 in totaal

Toon per pagina