Winkelwagen

 • Gratis verzending in NL vanaf €25
 • Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
 • Levering Benelux & Duitsland

Biologische koffie

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
 1. Colombia Cafeïnevrij Organic Kachalu Santander Espresso Colombia Cafeïnevrij Organic Kachalu Santander Espresso
  Colombia Cafeïnevrij Organic Kachalu Santander Espresso

  Karamel, chocolade, gedroogd fruit

  Vanaf € 7,99
 2. Ethiopië Organic Espresso Ethiopië Organic Espresso
  Ethiopië Organic Espresso

  Citroen, chocolade, bloemig

  Vanaf € 7,99
 3. Colombia Kachalu Organic Espresso Colombia Kachalu Organic Espresso
  Colombia Kachalu Organic Espresso

  Karamel chocolade, amandel, perzik, druif

  Vanaf € 7,50
 4. Indonesia Sumatra Organic Espresso Indonesia Sumatra Organic Espresso
  Indonesia Sumatra Organic Espresso

  Aardse chocolade, pruim, zoet

  Vanaf € 8,50
 5. Pride of Thailand Organic Espresso Pride of Thailand Organic Espresso
  Pride of Thailand Organic Espresso

  Kruidig, bessen, umami, pikant & citroencake

  Vanaf € 8,09
 6. Ethiopië Organic Filter Ethiopië Organic Filter
  Ethiopië Organic Filter

  Citroen, chocolade, bloemig

  Vanaf € 7,99
 7. Indonesia Sumatra Organic Filter Indonesia Sumatra Organic Filter
  Indonesia Sumatra Organic Filter

  Aardse chocolade, pruim, zoet

  Vanaf € 8,50
 8. Colombia Kachalu Organic Filter Colombia Kachalu Organic Filter
  Colombia Kachalu Organic Filter

  Karamel chocolade, amandel, perzik, druif

  Vanaf € 7,50
 9. Boot Bio Blend Organic Espresso Boot Bio Blend Organic Espresso
  Boot Bio Blend Organic Espresso

  Chocolade, gedroogd fruit, rietsuiker & licht citrus

  Vanaf € 7,50
 10. Cold Drip Koffie - Ethiopië Organic Flesje 125 ML
  Cold Drip Koffie - Ethiopië Organic Flesje 125 ML

  Bloemige jasmijn smaaktonen met een vleugje drop en chocolade

  € 3,95
 11. Organisch Succes - Boot organic pakket - 3-delig 250 gr Espresso Organisch Succes - Boot organic pakket - 3-delig 250 gr Espresso
 12. Organische Successen - Boot organic pakket - 3-delig 1 Kg Espresso Organische Successen - Boot organic pakket - 3-delig 1 Kg Espresso

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Koffiebonen zijn biologisch wanneer er geen chemische en synthetische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. Onze biologische koffiebonen hebben het EKO-keurmerk. Daarnaast worden lokale boeren gesteund, wat voor eerlijke handel zorgt. Geniet dus van een (h)eerlijk tas koffie.

De beste biologische fairtrade koffie, met Skal EKO keurmerk

Wil jij naast de lekkerste koffiebonen ook een bijdrage leveren aan een betere wereld? Fairtrade koffie kopen dus zeker weten dat de koffieboer een eerlijke prijs heeft gekregen? De lekkerste biologische koffiebonen bestellen? BOOT Koffie wil jou betoveren met de smaak en geur van ambachtelijk gebrande biologische koffie. Sinds 1973 proberen wij ervoor te zorgen dat de beste kwaliteit bij jou in het tas beland. Bijna al onze koffie is biologische koffie en koffiebonen en zijn Skal EKO gecertificeerd. Geluk door smaak.

Is biologische koffie gezonder?

Bijna alle koffiesoorten van BOOT Koffie zijn de beste biologische koffiebonen. Wat is biologische koffie? De koffiebonen hebben een erkende biologische certificering. Het certificeringsproces voor producenten van biologisch voedsel en andere biologische landbouwproducten kent bindende vereisten zoals een reeks productienormen voor teelt, opslag, verwerking, verpakking en verzending, waaronder het vermijden van synthetische chemische hulpmiddelen (bijvoorbeeld kunstmest, pesticiden, antibiotica, voedseladditieven) en vermijding van genetisch gemodificeerd zaad. Het verschil tussen biologische koffiebonen is een pure smaak. Omdat op de plantage geen bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt blijven de koffiebonen, ook na het wassen met water, vrij van chemische invloeden. De lekkerste biologische koffiebonen van BOOT Koffie hebben de beste smaak en zijn gezond.

Wat is fairtrade koffie? 

Fairtrade gaat over betere prijzen, fatsoenlijke arbeidsomstandigheden, lokale duurzaamheid en eerlijke handelsvoorwaarden voor boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden.

Door te eisen dat bedrijven duurzame prijzen betalen (die nooit lager mogen zijn dan de marktprijs), pakt Fairtrade de onrechtvaardigheid van de conventionele handel aan, die traditioneel de armste, zwakste producenten discrimineert. Het stelt hen in staat hun positie te verbeteren en meer controle over hun leven te hebben.

Met Fairtrade heb je de kracht om de wereld elke dag te veranderen. BOOT Koffie heeft die keus al gemaakt. BOOT Koffie betaalt sinds 1973 een eerlijke prijs aan de koffieboer. Omdat met een eerlijke prijs voor hun koffiebonen de koffieboeren een perspectief op lange termijn hebben. Jij kunt die keus ook maken en Fairtrade koffie van BOOT Koffie kopen. Help mee, tas na tas, iedere keer weer.

De lekkerste biologische koffie maken met onze fairtrade koffiebonen

Bijna al onze koffie is gebrand van biologische koffiebonen. Fairtrade is voor BOOT Koffie belangrijk omdat de koffieboer een eerlijke prijs voor zijn beste koffiebonen krijgt betaald. Dus als jij thuis of in de horeca de lekkerste espresso, filter, cafeïnevrije, decaf of gemalen koffie wilt zetten, maak dan jouw keus om biologische koffiebonen bij BOOT Koffie te kopen.