Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €25
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
  • Levering Benelux & Duitsland

Bestelling, levering en verpakking

ATTENTIE!
Door enorme drukte en als gevolg van het Coronavirus kan het zijn dat jouw bestelling later geleverd wordt dan je van ons gewend bent. Wij doen onze uiterste best jouw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Bedankt voor jouw begrip.

BESTELLING

Een bestelling plaatsen
Om een bestelling te plaatsen in onze webwinkel heeft u een account nodig. Log in op uw account. Als u nog geen bestelaccount hebt, kunt u tijdens het bestelproces een account aanmaken. Volg dan de stappen zoals aangegeven op het scherm. Ook voor toekomstige bestellingen kunt u dit account gebruiken. Voor bestellingen in onze webwinkel geldt geen minimum orderbedrag.

Verzending of afhalen van een bestelling
Van maandag tot en met vrijdag geldt: ‘Vandaag voor 14:00 uur besteld, morgen jouw bestelling in huis’. Bestel je in het weekend dan ontvang je jouw bestelling uiterlijk de volgende dinsdag. Kies je er voor om de bestellingen af te halen in de koffiewinkel aan de Laanstraat 49 in Baarn, dan kun je de bestelling de volgende dag (ma t/m za) na 16.00 uur afhalen. Wij doen er alles aan om alle bestellingen binnen de verwachte levertijd bij jou af te leveren. De beschikbaarheid en de bezorging van de bestellingen kunnen wij helaas niet in alle gevallen garanderen.


LEVERING

Verzendkosten

Nederland
Bij bestellingen onder de € 25,00 wordt € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Vanaf € 25,00 rekenen wij geen verzendkosten voor jouw bestelling. Gratis verzenden geldt alleen voor 1 bestelling met 1 afleveradres, meerdere bestellingen kunnen niet gecombineerd worden.

België
Voor België gelden dezelfde bestelcondities als Nederland alleen bedragen de verzendkosten € 7,99 bij bestellingen onder de € 50,00. Jouw bestelling wordt uiterlijk de derde werkdag na het plaatsen van de bestelling op het door jou aangegeven adres bezorgd.

Luxemburg
Voor Luxemburg gelden dezelfde bestelcondities als Nederland alleen bedragen de verzendkosten € 9,99 bij bestellingen onder de € 50,00. Jouw bestelling wordt uiterlijk de derde werkdag na het plaatsen van de bestelling op het door jou aangegeven adres bezorgd.

Duitsland
Voor Duitsland gelden dezelfde bestelcondities als Nederland alleen bedragen de verzendkosten € 8,99 bij bestellingen onder de € 75,00. Jouw bestelling wordt uiterlijk de derde werkdag na het plaatsen van de bestelling op het door jou aangegeven adres bezorgd.

Overige landen
Verzending naar andere landen is mogelijk. Neem a.u.b. contact met ons op voor een indicatie van de verzendkosten.


VERPAKKING

De koffie van BOOT wordt geleverd in de volgende verpakkingen:

125 gram
125 grams verpakkingen voor Limited Edition koffiesoorten. Deze verpakking is hersluitbaar en houdt je exclusieve koffie langer vers. Bovendien is de verpakking recyclebaar.  

250 gram
250 grams verpakkingen voor de koffie connaisseur die van de meest verse bonen houdt. Deze verpakking is hersluitbaar en houdt je koffie langer vers. Bovendien is de verpakking recyclebaar. 

1 kilogram
1000 grams verpakkingen voor de koffiedrinker die niet zonder kan of perfect bij jou in de onderneming. Deze verpakking is 100% recyclebaar. 

200 grams enveloppen - 3 stuks
Afname enveloppen per 3 stuks van 200 gram vers geroosterde koffie naar keuze. Kies een hoger aantal om het meervoud van 3 enveloppen te bestellen. Deze ontvang je de volgende werkdag in je brievenbus, indien voor 14.00 uur besteld.  

200 grams enveloppen - 5 stuks
Afname enveloppen per 5 stuks van 200 gram vers geroosterde koffie naar keuze. Kies een hoger aantal om het meervoud van 5 enveloppen te bestellen. Deze ontvang je de volgende werkdag in je brievenbus, indien voor 14.00 uur besteld.  

Sachets  /Servings 15 stuks
Voor mensen die van gemak houden hebben wij handige espresso-sachets, geschikt voor het Easy Serving Espressosysteem (E.S.E.) waarmee je in een handomdraai een mooie espresso zet.
De sachets worden geleverd in 1 verpakking van 15 stuks.