Winkelwagen

Koffie

VIND JIJ HET GOUDEN PAASEI? Maak kans op mooie prijzen!

Maak kans op mooie prijzen! Ergens in onze webwinkel, in de categorie 'Espresso koffie' heeft de Paashaas bij één koffiesoort een gouden ei verstopt. Vind je het gouden ei, dan maak je kans op één van de prachtige prijzen... In samenwerking met KoffieCanners bewaarblikken hebben wij drie mooie en lekkere prijzen samengesteld.

Lees verderVIND JIJ HET GOUDEN PAASEI? Maak kans op mooie prijzen!
Het Amsterdam Coffee Festival 2024

Tuurlijk staan we dit jaar weer op het ACF. Dit jaar niet met een eigen stand maar je vindt ons bij de volgende bedrijven: San Remo Coffeemachines, De Koffieschool (Barista opleidingen & trainingen) en Holland Jersey (Duurzame melk). We vertellen je graag meer over onze prachtige koffiesoorten en de werkwijze van de boeren. Geluk door smaak!

Lees verderHet Amsterdam Coffee Festival 2024
Zaterdag 23 Maart - Proefdag Koffie Winkel

Zaterdag 23 maart organiseren wij weer een proefdag in de Koffie Winkel aan de Laanstraat 49 in Baarn. We gaan je verschillende mooie filterkoffies uit ons vaste assortiment laten proeven en.... wij introduceren onze nieuwste Limited Edition. De Panama Hartmann Natural - Limited Edition - Filter.

Lees verderZaterdag 23 Maart - Proefdag Koffie Winkel
De Perfecte Espresso

Deze maand is de Brazil Santos Espresso onze koffie van de maand. Laat je betoveren door de Braziliaanse koffie en zet deze koffie precies zoals jij hem lekker vindt. Wij helpen je op weg in dit avontuur vol smaak en passie!

Lees verderDe Perfecte Espresso
Even voorstellen - Vincent van Dijk

Waarom werk je met koffie?
Koffie is een heel boeiend geschenk van de natuur; en dan met name Specialty Coffee. De toewijding en liefde van iedere schakel in de keten van deze kwaliteit koffie is zo bijzonder! Van koffieboer tot jij en ik als consument, voel en proef je de liefde voor het product. Het ambacht, de kennis, de invloeden van de natuur en omgeving (klimaat, bodemgesteldheid) zijn zo bepalend voor de pure smaken en aroma's, dat dit met de grootst mogelijke zorg en liefde behandeld moet worden. En dat is wat een ieder hier bij Boot Koffie nastreeft. Daar word ik gelukkig van. In zo'n omgeving wil iedereen toch werken?!

Lees verderEven voorstellen - Vincent van Dijk
KOFFIE VLOG VANUIT PANAMA - Koffiebrander Rick en Koffieboer Ricardo

Rick Maas is bezig met het laatste deel van zijn koffiereis. Hij bezoekt momenteel verschillende plantages in Panama in zijn zoektocht naar de mooiste koffies. Er is ook veel persoonlijk contact met de koffieboeren, de plukkers en de families die leven op en van de koffieplantages.

Gelukkig mogen we met z'n allen een klein beetje meereizen en stuurt Rick regelmatig leuke en interessante video updates. Zo ook deze vlog met koffieboer en ondernemer Ricardo Koyner op zijn Kotowa plantage in Boquete, Panama. Van deze plantage komt onder andere onze befaamde Panamaria Espresso en Filter.

Lees verderKOFFIE VLOG VANUIT PANAMA - Koffiebrander Rick en Koffieboer Ricardo

Producten 1 tot 6 van 56 in totaal

Toon per pagina