Winkelwagen

Koffie

De gelukkige winnares van Het Boot Koffiespel

Het Boot Koffiespel is altijd spannend, want de winnaars worden blind gekozen. Het was puur toeval dat mevrouw Van Stralen uit Baarn komt en al jarenlang trouw de koffie van Boot drinkt. "Als we ergens gaan koffiedrinken, kijken we altijd even of ze daar Boot Koffie schenken", aldus mevrouw. Ze is duidelijk een echte liefhebber!

Lees verderDe gelukkige winnares van Het Boot Koffiespel
50 jaar 'Geluk door smaak'

Begin deze maand was de jubileumdag in de koffiewinkel in Baarn; Boot Koffie bestaat 50 jaar! 50 jaar geleden was het al buitengewoon uniek om een onderneming te beginnen in de koffie die de kwaliteit en het leven van de boer voorop zet. Het jubileum werd groots gevierd met diverse activiteiten, zoals (koffie)zaklopen en een demonstratie koffiebranden (wat een heerlijke geur!).

Lees verder50 jaar 'Geluk door smaak'
Prijswijziging per 31 mei 2023

Per woensdag 31 mei 2023 zullen wij een prijswijziging doorvoeren. Gemiddeld zal de verhoging zo'n 8% zijn. Dit betekent voor jou ongeveer € 0,02 per gezet tas.

De reden voor deze prijsstijging is dat wij nog steeds te maken hebben met uitdagingen die lokaal en in de wereld spelen. De klimaatveranderingen blijven hun doorwerking hebben op de productie van koffie bij de boeren van wie wij koffie importeren.

Lees verderPrijswijziging per 31 mei 2023
Uitnodiging Boot Koffie Jubileumdag

Zaterdag 3 juni is het feest in de Koffie Winkel aan de Laanstraat 49 in Baarn. En jij als trouwe Boot Koffie klant bent bij deze van harte uitgenodigd! Samen met jou vieren wij graag ons jubileum: 50 jaar Boot Koffie.

Lees verderUitnodiging Boot Koffie Jubileumdag
Radio M Utrecht - Jouke en de Momoto Limited in de uitzending

Onlangs was Jouke Vink, de shopmanager van de Boot Koffie Winkel in Baarn, te gast in de uitzending van Radio M Utrecht. Hij nam de Panama Momoto Filter en 2 wijnglazen mee om deze Limited Edition zowel warm als koud te laten proeven.

'Dit is een Panama Momoto. Een koffie die op boven de 1500 meter groeit. Een beetje tonen van Whiskey heeft, een beetje lychee.
Het is toch een ware wijnproeverij hier aan tafel.
Heel iets anders dan de gemiddelde koffie.
Hij is erg lekker inderdaad! En nu die koude erachteraan!'

Lees verderRadio M Utrecht - Jouke en de Momoto Limited in de uitzending
Indonesia Sumatra Organic Espresso - Gastblog door Ruth van Duijn

Vanaf het moment dat ik vier jaar geleden kwam werken als barista in de Boot winkel in Baarn, is de Sumatra een van mijn favoriete koffies geweest. Die intense pure chocolade tonen, die romige zoetheid en dat zachte zuurtje blijven me bekoren. Als pure espresso komen de zoete, bessige smaaktonen het meest tot hun recht, maar gecombineerd met melk springt de chocolade er uit. Magic!

Lees verderIndonesia Sumatra Organic Espresso - Gastblog door Ruth van Duijn

Producten 19 tot 24 van 56 in totaal

Toon per pagina