Winkelwagen

Blog

Een waardevolle ontdekking

Deze maand drink je de Panama Birdsong Espresso en Panamaria filter extra voordelig en delen wij het verhaal achter de koffie. In de wereld van koffie is Panama misschien niet zo bekend, maar als je op zoek bent naar een hoogwaardige en complexe koffie met veel zoetheid, dan is Panama een waardevolle ontdekking.

Lees verderEen waardevolle ontdekking
KOFFIE VLOG VANUIT PANAMA - Koffiebrander Rick en Koffieboer Ricardo

Rick Maas is bezig met het laatste deel van zijn koffiereis. Hij bezoekt momenteel verschillende plantages in Panama in zijn zoektocht naar de mooiste koffies. Er is ook veel persoonlijk contact met de koffieboeren, de plukkers en de families die leven op en van de koffieplantages.

Gelukkig mogen we met z'n allen een klein beetje meereizen en stuurt Rick regelmatig leuke en interessante video updates. Zo ook deze vlog met koffieboer en ondernemer Ricardo Koyner op zijn Kotowa plantage in Boquete, Panama. Van deze plantage komt onder andere onze befaamde Panamaria Espresso en Filter.

Lees verderKOFFIE VLOG VANUIT PANAMA - Koffiebrander Rick en Koffieboer Ricardo
Artikel Odin Magazine - Drink koffie en thee als een sommelier

Biologische koffie, meer dan alleen een verantwoord bakkie.
Hoe bepaal je nou wat echt goede koffie is? Hoe kan je nog meer genieten van je dagelijkse bakkie? En wat komt er allemaal kijken bij de teelt van biologische koffiebonen? Ik sprak met Barend van Boot Koffie, die vertelt over wat er allemaal te ontdekken is in de wereld van koffie..

Lees verderArtikel Odin Magazine - Drink koffie en thee als een sommelier
Interview Koffieboer Don Juan Dario Gomez

Als producent ben ik bijzonder trots dat jullie mijn koffie drinken. Ik deel de foto's die jullie sturen en producten in jullie webwinkel trots met mijn familie vrienden en medewerkers. Zo raken zij extra gemotiveerd door het feit dat onze speciale koffie bij BOOT en haar klanten goed wordt ontvangen en tegen een eerlijke prijs wordt geconsumeerd. En dat in een van de grootste koffie consumerende landen ter wereld.

Lees verderInterview Koffieboer Don Juan Dario Gomez
Een krachtige Indonesische vrouwen koffie met een prachtig verhaal

Indonesia Sumatra Organic: Een krachtige Indonesische vrouwen koffie met een prachtig verhaal. Nu als 'Koffie van de Maand': dit betekent dat onze barista's deze koffie de hele maand schenken in de winkel en krijgt u 10% korting om de koffie thuis ook eens te proeven.

Lees verderEen krachtige Indonesische vrouwen koffie met een prachtig verhaal
Jubileumreünie 50 jaar - Oud-medewerkers en medewerkers Boot Koffie

Boot Koffie opende in november 1973 voor het eerst haar winkeldeur. Nu is het de eerste zaterdag in november 2023. Boot Koffie bestaat echt 50 jaar. De winkel in de Laanstraat 49 vult zich die zaterdagmiddag met oud-medewerkers. Er zijn zoveel herinneringen, gezelligheid, ervaringen en levenswijsheden aanwezig! Ook Marianne Boot, de oermoeder van Boot Koffie, is er met haar 94 jaren!

Lees verderJubileumreünie 50 jaar - Oud-medewerkers en medewerkers Boot Koffie

Producten 1 tot 6 van 65 in totaal

Toon per pagina