Winkelwagen

Blog

De Koffie Van Sinterklaas

Een ode aan de Sumatra & inspiratie voor jouw gedicht ; )

Sint zat eens te denken, wat hij in zou schenken.
Een kruidige koffie met tonen van chocolade en zwarte bes.
Piet wist wel raad en las Sinterklaas de les.

Lees verder...

Lees verderDe Koffie Van Sinterklaas
Mannen Met Een Neus Voor Koffie

Tijdens een cuppingsessie van meesterbranders Rick Maas en Arnout de la Rambelje ben ik aanwezig om foto's te maken. In de proefruimte waar het schoon en geordend is als bij een laboratorium gaan de heren uiterst geconcentreerd en punctueel te werk. Vandaag worden de filterkoffies geproefd en geëvalueerd. Alles staat geordend klaar en de heren gaan aan de slag. Het is een procedure die ongeveer een uur in beslag zal nemen maar ik beschrijf kort wat ik aanschouw:

Lees verderMannen Met Een Neus Voor Koffie
Even voorstellen - Arnout de la Rambelje

Sinds kort hebben we een nieuwe machine voor het branden van grote hoeveelheden koffie. Een Probat G70 met de nieuwste technieken, de Rolls Royce onder de koffiebranders. Van deze variant bestaat er maar 1 en die staat bij Boot! Het is gaaf om met de nieuwste apparatuur te mogen werken.

Lees verderEven voorstellen - Arnout de la Rambelje
Waarom wordt cafeïnevrije koffie zo ondergewaardeerd?

Bij Boot Koffie wordt er ontzettend veel aandacht besteed aan de Colombia Kachalu Cafeïnevrij Organic Espresso. Het doel: een cafeïnevrije koffie waarbij de smaak optimaal blijft! De Colombia Kachalu Cafeïnevrij is een prachtig voorbeeld van een koffie waarbij je niet eens zal proeven dat er geen cafeïne in zit. Dus, als je je cafeïne-inname wilt verminderen, proef het zelf en laat je overtuigen!

Lees verderWaarom wordt cafeïnevrije koffie zo ondergewaardeerd?
Quick Mill Machinedag - Zaterdag 30 september

Op zaterdag 30 september organiseren wij de Quick Mill machinedag in de Koffie Winkel in Baarn. Onze barista's demonstreren hoe jij met deze onverwoestbare espressomachines de mooiste koffie zet en hoe je ze optimaal kunt onderhouden. En wij hebben een exclusieve aanbieding...

Lees verderQuick Mill Machinedag - Zaterdag 30 september
Even voorstellen - Jouke Vink

Koffie staat voor mij voor ambacht, passie en ontmoeting. Ik werk het liefst met een product waar je echt passie voor hebt. Met koffie raak je nooit uitgeleerd. Iedere keer blijf ik me verbazen over het smakenpallet dat er tussen de verschillende landen zit.

Lees verderEven voorstellen - Jouke Vink

Producten 7 tot 12 van 65 in totaal

Toon per pagina