Fiets ook mee met de Boot Koffie Ride!
Fietsen en koffie. Deze mooie traditie is al eeuwen oud. Nu we weer wat meer los komen van alle beperkingen, lijkt dit ons het perfecte moment om een leuke fietstocht te organiseren in samenwerking met Scuderia La Marzocco. Twee routes die beide starten en eindigen bij onze branderij voor Het Lokaal in Amersfoort. Je kunt zelf kiezen of je voor de ‘’makkelijke’’ korte route gaat of de gevorderde lange route. Beide routes hebben een stop in Bunschoten waar je (uiteraard) onze koffie krijgt, gemaakt met een La Marzocco mini in een te gek oud koffiebusje!

Route
Startpunt > Amersfoort > Het Lokaal
Koffie & Koek > Bunschoten > Bike Totaal
Finish > Amersfoort > Het Lokaal

Aanmelden
Dit evenement is kosteloos. Je kunt ook kiezen voor een deelname met een lunch verzorgd door Het Lokaal t.w.v. € 10,00.
Een lunch bestaat uit een belegd broodje, een stuk fruit en een fruitsap.
Meld je aan door 1 van onderstaande producten te bestellen. Reserveer je voor meerdere personen? Selecteer dan een hoger aantal.

Meld je aan voor de Boot Koffie Ride"Scuderia La Marzocco is de perfecte manier om medefietsers te ontmoeten en onderweg geweldige espresso te drinken. Join the ride!''

Download de routes:
Download de korte route 40 km   Download de lange route 65 km

Bijkomen op het terras van het Lokaal?
Wil je na afloop van de Boot Koffie Ride lekker nagenieten op het terras van Het Lokaal? Reserveer dan voor de zekerheid een plekje via de website www.hetlokaal.nl.