Een jubileum voor Het Lokaal én voor Boot Koffie. Sinds 1973 branden wij dagelijks de beste eerlijk ingekochte koffie, en noemen wij trots de naam van de koffieboer. Onze koffiebranderij is al vijf jaar gevestigd in Het Lokaal, waar de koffie op ambachtelijke wijze vers wordt geroosterd door onze meesterbranders. Geliefde koffiesoorten zijn o.a. de Panamaria en de Colombia Kachalu Organic. Deze worden verkocht en geschonken door veel wederverkopers en horecazaken.

Het Lokaal is voor ons meer dan alleen een werkplek. Het is een gezamenlijke plek waar wij, net als de andere ondernemers, onze passie kunnen delen en mensen kennis kunnen laten maken met onze koffie. In de koffiebranderij proef, ruik en ervaar je hoe mooi koffie kan smaken.

Kwaliteit en smaakbeleving zijn essentiële onderdelen van BOOT Koffie. Daarom hebben wij een eigen branderij. Niet alleen besteden wij veel tijd en aandacht aan het selecteren van biologische topkwaliteit en veelal Direct Trade geïmporteerde groene koffie, maar juist ook aan het ambachtelijk branden. Wij willen er zeker van zijn dat jij optimaal kunt genieten van de smaakbeleving van onze koffiesoorten.

In onze koffiebranderij kun je zien hoe diverse soorten koffie met de deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. De transformatie van groene koffiebonen naar vers gebrande koffie is een ware geur- en smaakbelevenis. In onze branderij kun je op woensdag en donderdag meekijken tijdens het branden. Dan kun je zien hoe diverse soorten koffie met de deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. Ontdek het geheim en de geur van vers gebrande koffie met uitleg van onze brandmeester. Onze koffiebranderij is gevestigd in Het Lokaal, een verzamelpunt van lokale ondernemers die allemaal gedreven worden door passie en kwaliteit van hun producten (onder meer brood, bier, supermarkt en restaurant).

Bekijk de online jubileum krant  Het Lokaal