Wat een koffiefeest was het afgelopen Amsterdam Coffee Festival! Na 3 jaar konden we eindelijk weer onze koffie aan liefhebbers laten proeven, ons verhaal vertellen en natuurlijk iedereen uit de koffiewereld weer ontmoeten. Dit is waar wij het voor doen en waar onze koffieharten sneller van gaan kloppen; De mooiste koffie uit naam van de koffieboer onder de mensen brengen.

Donderdag was een succesvolle dag waarbij veel horeca en bedrijven langs kwamen. Vrijdag en zaterdag was het ongekend druk met consumenten en draaide de La Marzocco Linea mini espressomachine op volle toeren. We serveerden de Colombia Kachalu Organic, de meest duurzame koffie uit ons assortiment, met 90% minder emissie dan de doorsnee koffies uit Colombia. En ook te gek dat deze koffie en de Mexico Limited Edition Espresso van koffieboer Héctor Hernández bij zoveel mensen nu thuis gedronken zal worden.

Wij willen Iedereen bedanken voor het bezoeken van de stand, de prettige samenwerking en de bijzondere koffiemomenten. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Heb je het ACF moeten missen?
Hieronder vind je de koffiesoorten die we op het ACF lieten proeven en verkochten voor thuis.

Bestel de smaaksensaties van het ACF