Biologisch Eten & Drinken
Op het prachtige landgoed Amelisweerd in Bunnik bevindt zich een ware culinaire schat: De Veldkeuken. Opgericht in 1999 door Juliette Borggreve en René van der Veer, begon dit restaurant als een bescheiden fietskar met huisgemaakte lekkernijen voor wandelaars. Vandaag de dag is De Veldkeuken uitgegroeid tot een bloeiend biologisch restaurant met een eigen bakkerij, vergaderruimte en landgoedwinkel. Met een 100% EKO horeca keurmerk gebruikt De Veldkeuken uitsluitend lokale en biologische ingrediënten voor hun heerlijke ontbijtjes, lunches, taarten en borrelhapjes. De ingrediënten komen vaak rechtstreeks uit de eeuwenoude moestuin van Amelisweerd. De Veldkeuken kookt dagvers met de oogst van de moestuin. Dit kun je proeven in het om de 2 weken wisselende Oogsttafel Diner. Het brood wordt ambachtelijk gebakken in de eigen nabijgelegen bakkerij.

Vanaf het allereerste tas koffie heeft De Veldkeuken gekozen voor de biologisch gecertificeerde koffie van BOOT. Ook dit onderstreept hun toewijding aan kwaliteit, smaak en duurzaamheid. Geniet van een tas Ethiopië Organic Espresso of Filterkoffie op het zomerse terras of na een heerlijke maaltijd.

Ontdek de magie van deze unieke plek, waar liefde voor goed eten en drinken samensmelt met respect voor natuur en ambacht.

de Veldkeuken
Koningslaan 11
3981 HD Bunnik
www.veldkeuken.nl