Amsterdam Coffee Festival 2022 - 31 maart t/m 2 april


Donderdag 31 maart
is het eindelijk weer zover, hét feest voor iedere koffieliefhebber! Het Amsterdam Coffee Festival. De afgelopen jaren leek het elke keer door te gaan maar werd het helaas geannuleerd door de Corona maatregelen. Dit jaar gaat het door!

Natuurlijk ontbreekt Boot Koffie niet op het Amsterdam Coffee Festival. Je vindt ons in de The Roasters Village (STAND R04) in het Transformatorhuis waar je de fenomenale Colombia Kachalu Organic Espresso kunt proeven en kopen voor thuis. We vertellen je graag meer over deze prachtige koffie en de Kachalu boeren en waarom deze juist perfect aansluiten bij de visie en MVO werkwijze van Boot Koffie. Geluk door smaak!

Naast het proeven van de mooiste koffie kun je op het ACF verschillende events, workshops en wedstrijden bijwonen. Aanschouw (inter)nationale koffie professionals tijdens de Latte Art Live, The Mindful Coffee Tasting Experience en de SCA NL Championship.




Donderdag 31 maart - Vakdag voor professionals

De vakdag voor professionals vindt op donderdag 31 maart plaats van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf vrijdag 1 april 10.00 uur is de beurs toegankelijk voor iedere koffieliefhebber met een ticket.


Tickets bestellen:
Bestel hier je tickets > Gebruik kortingscode: CXFFEE voor 20% korting op alle tickets.


Locatie The Amsterdam Coffee Festival

Westergas
Klönneplein 1
1014 DD Amsterdam
www.amsterdamcoffeefestival.com