Winkelwagen

Horeca

Ben jij de ondernemer die...

• Gelukkig wordt van hoge kwaliteitsproducten in jouw zaak?
• Daarbij het liefst de beste koffie serveert?
• Wil bijdragen aan een betere (koffie)wereld zonder in te boeten op smaak?

Dat snappen we heel goed!

Als ondernemer werk je bij voorkeur samen met mensen die dezelfde passie voor koffie hebben als jij voor jouw zaak. Een koffiepartner die de kennis en kunde zelf in huis heeft en jou helder zicht biedt op de directe communicatielijnen door de hele productketen. Bij BOOT koffie nemen wij je mee op reis in de wereld van onze koffiesoorten die via de boeren, en onze branderij hun weg vinden naar de mooiste smaken.

Samen zoeken naar koffies die het best passen bij het profiel van jouw onderneming is een deel van de liefde voor dit vak. Ons inkoopproces is erop gericht om, via directe communicatielijnen door de keten, koffie van hoge kwaliteit te selecteren (SCA 84+). Hierdoor kunnen wij altijd de beste koffiebonen aanbieden, gebrand in onze branderij in Baarn. Door kwaliteitscontrole, training, locatiebezoek en het delen van onze ervaring met jou en je medewerkers zorgen wij ervoor dat de koffie op jouw tafel dan ook echt smaakt zoals het bedoeld is.

Al in 1973 begon bij de Familie BOOT, de grote liefde voor Specialty Coffee en de boeren die deze produceren. Het maakt ons heel trots dat er inmiddels zoveel mensen zijn die deze liefde delen, doorgeven aan anderen, en net als wij geven om een duurzame toekomst voor de (koffie)wereld.

Het ervaren team adviseert je over aanschaf, gebruik en afstelling van apparatuur alsmede logische inrichting van de bar en het creëren van een efficiënte workflow. We werken samen met leveranciers van apparatuur die het koffievak verstaan en zijn helder over de actuele prijzen. Jij en je barista's worden goed getraind en deze kennis kan door het aanbod van trainingen worden bijgehouden. Kortom.....meedenken vinden wij leuk en werkt inspirerend!

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Dan nodigen wij je via onderstaand formulier uit om samen koffie te drinken en te luisteren naar elkaars verhaal.

Ons direct bellen vinden we ook leuk!

Darja Koster - Verkoop
+31 6 55 36 03 97 – darja@bootkoffie.nl

Dennis van Zal - Verkoop
+31 6 10 98 88 44 – dennis@bootkoffie.nl

Vincent van Dijk - Verkoop
+31 6 46 10 32 27 - vincent@bootkoffie.nl

 

 

 

Geschiedenis