Winkelwagen

Koffie- Winkel & Bar in BaarnDe
BOOT Koffie Winkel & Bar is gelegen midden in het centrum van Baarn. De essentie van BOOT Koffie wordt in de winkel & bar ervaren: de smaak en geur maar vooral de beleving en het geluk van ambachtelijk gebrande kwaliteitskoffie. Op verschillende manieren gezet en bereid, betovert ons team van barista’s jou met het beste dat BOOT Koffie jou te bieden heeft. Of het nu een perfect gezette espresso, een fluwelen cappuccino, de pure smaak van een excellente filterkoffie of iets totaal nieuws als een cold brew is, ons team zorgt voor de perfecte koffiebeleving.

Met regelmaat roostert onze kleine koperen koffiebrander The Golden Coffee Box, waar het allemaal ooit eens mee begon. Nieuwe koffiesoorten introduceren wij met proefdagen. Soms presenteren ook de koffieboeren zelf samen met ons team hun nieuwe oogst. Een unieke mogelijkheid om de naam van de koffieboer écht te leren kennen.

Wij verkopen een zeer uitgebreid assortiment espresso en filter koffiesoorten, waaronder ook zeer kleine gelimiteerde of vintage variëteiten. Een aantal hiervan wordt ook via onze webwinkel verkocht. Bestellingen via de webshop kun jij ook in de winkel afhalen. Naast onze koffiesoorten en uitgebreid, deskundig advies van onze barista’s kun jij ook terecht voor een ruim assortiment koffiemachines en alle (noodzakelijke) artikelen om ook thuis optimaal van onze koffie te kunnen genieten.

BOOT Koffie Winkel & Bar
Laanstraat 49
3743 BB Baarn
Tel: +31 35 30 35 610
   Openingstijden:
Maandag van 11.00 uur tot 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur

Bijzondere data
Maandag 20 mei - 2e Pinksterdag zijn wij gesloten

Combineer jouw bezoek aan de BOOT Koffie Winkel & Bar in Baarn

"De charme van een dorp, de voorzieningen van de stad en een ongekende variatie in natuur, cultuur en ontspanning; dat is Vorstelijk Baarn!" Bezoek de koffie- winkel & bar in en Baarn en maak daarna een wandeling door het bos van de Lage Vuursche. Of bezoek eens kasteel Groeneveld met haar vele tentoonstellingen. Ook het kasteel is omringd door een prachtig bos met wandelpark. In het centrum van Baarn vind je veel unieke winkels, restaurants en cafés. Met regelmaat zijn er in en om Baarn leuke concerten en evenementen voor jong en oud.

Meer informatie:
www.vorstelijkbaarn.nl

Ontdek Vorstelijk Baarn