Winkelwagen

KantorenVind jij het belangrijk dat je medewerkers tevreden zijn? Wist je dat een goede tas koffie in de top 3 staat van de meeste elementaire dingen die op het werk aanwezig zijn?

Koffie werkt verbindend. En, de mooiste koffie heeft een positief effect op het werkgeluk en versterkt daarnaast ook de teamspirit en de interactie op de werkvloer.

Wij nemen daarom met jou de tijd om te proeven en kiezen wat bij jullie past en wat een eventuele geschikte machine daarbij zou zijn. Ons inkoopproces is erop gericht om, via directe communicatielijnen door de keten, koffie van hoge kwaliteit te selecteren (SCA 84+). Hierdoor kunnen wij altijd de beste koffiebonen aanbieden, gebrand in onze branderij in Baarn. We werken samen met leveranciers van apparatuur die het koffievak verstaan en zijn helder over de actuele prijzen.

Al in 1973 begon bij de Familie BOOT, de grote liefde voor Specialty Coffee en de boeren die deze produceren. Het maakt ons heel trots dat er inmiddels zoveel mensen zijn die deze liefde delen, doorgeven aan anderen, en net als wij geven om een duurzame toekomst voor de (koffie)wereld.

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Dan nodigen wij je via onderstaand formulier uit om samen koffie te drinken en te luisteren naar elkaars verhaal.

Ons direct bellen vinden we ook leuk!

Darja Koster - Verkoop
0031 6 55 36 03 97 – darja@bootkoffie.nl

Dennis van Zal - Verkoop
0031 6 10 98 88 44 – dennis@bootkoffie.nl

Vincent van Dijk - Verkoop
0031 6 46 10 32 27 - vincent@bootkoffie.nl