Ik heb een novum!
Lange tijd haalde ik mijn neus op voor koffiecapsules. Meestal smaakte het bitter en hard. Toen steeds meer koffiedrinkers vroegen naar onze Boot koffie in capsules, deden we een test. Dat werd een teleurstelling. Het mondgevoel, de balans, de volheid, de nuances, de fruitlagen. Die kwamen er niet uit. De Boot koffie capsules gingen de wachtstand in. En met bonen koffie gingen we onverdroten verder met onze missie Geluk door Smaak! Dat was 10 jaar geleden.

Vernieuwing
Nu 10 jaar later, is de koffiewereld zich in een steeds sneller draaiend vliegwiel aan het vernieuwen. De innovaties volgen elkaar op en heeft zich ook doorgezet bij koffie capsules. Doordat de mogelijkheden in fijne malingen van de koffies veel groter zijn, kan nu met goed fatsoen ook onze Boot koffie via koffie capsules lekker gezet worden. Echte specialty koffie!
Voor het tweede jaar presenteren we je trots onze Boot koffie Premium Koffie Capsules Panamaria voor Lungo en Colombia Espresso Kachalu Nature friendly (organic) voor espresso.

Barend over het verschil tussen koffiebonen en koffie capsules
Als je vers onze Boot koffiebonen met een koffiemolen maalt en het goed als espresso zet met een halfautomaat (VBM, Quick, ECM of La Marzocco) is de smaak intens, met veel body en gelaagd. Ook in volautomaten komt de smaak intens over. Bij deze zetmethoden gebruik je tenminste 8 gram per tas!

De smaak van onze specialty koffie capsules is vol, breed en gelaagd. Qua intensiteit van de smaak kun je niet de volheid bereiken van de bonenkoffie. Wel proef je een gelijk smaakprofiel, met net iets minder intensiteit. Voor koffie capsules echt heel erg goed. Probeer het eens met de koffie capsule! Het zal je verrassen.

Ps : Bestel je 5 pakken capsules dan krijg je 5% korting. Bestel je 10 pakken capsules dan krijg je 10% korting.

Boot Koffie Capsules