Winkelwagen

Koffiepakketten

Kun je niet kiezen uit ons grote aanbod? Probeer dan eens een van onze koffiepakketten. Deze pakketten bevatten verschillende smaken koffie, zodat je kunt uitproberen welke koffie jij het lekkerst vindt.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Garantie op Succes - Boot introductiepakket - 3-delig 250 gram Espresso
  Garantie op Succes - Boot introductiepakket - 3-delig 250 gram Espresso

  De absolute hoekstenen in het Boot Koffie assortiment. Al jarenlang een vaste waarde.

  € 26,95
 2. Rijk aan Avontuur - Boot gevorderdenpakket - 3-delig 250 gram Espresso
  Rijk aan Avontuur - Boot gevorderdenpakket - 3-delig 250 gram Espresso

  Smaak, smaak en nog eens smaak. Drie absolute toppers met ieder hun eigen, unieke Boot profiel.

  € 28,95
 3. Garantie op Successen - Boot introductiepakket - 3-delig 1 Kg Espresso
 4. Grotere Successen - Boot kilo espressopakket - 4-delig 1 Kg Espresso
  Grotere Successen - Boot kilo espressopakket - 4-delig 1 Kg Espresso

  Koffie uit Panama, Colombia, Java & Ethiopie.

  € 132,95

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een speciaal koffie cadeau? Geef een Boot koffiepakket!

Proef anders. BOOT Koffie heeft sinds 1973 een uitgebreid assortiment van de beste (vaak biologische) koffiebonen. Kun je niet kiezen uit ons grote aanbod? Of wil jij meerdere smaken proberen (dat raden wij je aan – er zijn zo veel verschillende smaken)? Probeer dan eens een koffie proefpakket. Wij wilden een origineel koffiepakket samenstellen met de beste smaken. Of geef iemand één van onze heerlijke luxe koffiepakketten cadeau. Een smakelijk en origineel cadeau, leuk verpakt en een genot om te krijgen. Ook makkelijk is ons 3 of 5 weken koffie abonnement in handige 200 gram verpakkingen.

Een klein, groot, filterkoffie- of koffiebonen pakket

Soms wil je niet alleen de beste koffiebonen kopen, maar direct een grotere hoeveelheid. Wij hebben daarvoor een creatieve selectie gemaakt als koffiepakket. Focus is de beste smaak, maar met een mooie korting bieden wij koffiepakketten met verschil, in aantal en grootte van de verpakking. Hoeveel koffiebonen kan je zelf kiezen. Ook een koffiepakket samenstellen met gemalen koffiebonen is mogelijk. Ook heeft BOOT Koffie een mooie reeks pakketten voor de starter en de gevorderde koffieliefhebber. Geef bijvoorbeeld een mooi koffiepakket cadeau voor Vaderdag. Of koop een speciaal samengesteld koffie kado voor de kerst. Houd onze webwinkel in de gaten, voor iedere gelegenheid kun je bij ons een koffie cadeau kopen.

Boot koffie: thee cadeau bestellen?

BOOT Koffie heeft naast een uitgebreid assortiment koffie ook de lekkerste selectie aan thee soorten. Kies een thee als jij bij ons koffie gaat kopen. Of geef een koffie gerelateerd cadeau zoals een thee cadeau als geschenk, bijvoorbeeld voor Moederdag. Wij hebben een mooie set van thee door onze theemedewerkers laten samenstellen als cadeau pakket, sommige met een speciaal ei om thee in te zetten.

Online koffie cadeau kaart

Wil jij een cadeau geven voor iemand die van koffie houdt, maar weet jij niet welke koffie de ontvanger zou willen kopen? Kies dan een voor koffie en thee geschenken makkelijke oplossing: de BOOT Koffie cadeaubon. Kies een bedrag, vul de naam van de ontvanger in en wij sturen een prachtig speciaal koffie of thee cadeau, een kaart als cadeaubon in hoogwaardige druk, op.